Elektriciteit

Zelfstandig electricien

Bent u op zoek naar een zelfstandig elektricien om uw elektriciteit te vernieuwen tegen een aanvaardbare prijs? Of wilt u bijstand bij het zelf vernieuwen van uw elektriciteit. Dan bent u bij Brulek aan het goede adres. U kan bij ons terecht voor volgende elektriciteitswerken:

Nieuwbouw of renovatie

Indien u start met een nieuwbouw of een renovatie, kunt u altijd beroep doen op ons om een correcte planning en uitwerking van uw idee om te vormen. Wij helpen u met het realiseren van uw droomwoning.
We maken gebruik van de beste materialen van merken zoals Niko en Bticino. Hierbij zijn er nog uitgebreide afwerkingsmogelijkheden.

Herkeuring elektriciteit

Hebt u recent een woning gekocht en/of het keuringsverslag is negatief? U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en beroep doen op onze diensten om dit volledig terug in orde te plaatsen en u een positief keuringsverslag te bezorgen met de nodige elektrische schema’s.

Uitwerken lichtplan en verlichting plaatsen

Indien gewenst wordt er voor u een lichtplan uitgewerkt die dan tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Er wordt enkel gewerkt met kwalitatief materiaal.

Video- en parlofonie

Videofonie wordt ook door ons geplaatst, indien mogelijk kan dit doorgeschakeld worden naar uw gsm als u niet thuis bent, zonder domotica!


Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor volgende werken:

  • Tekenen van elektrische schema’s
  • Verzwaring van uw huidige tellerkast
  • Technische bijstand bij uw eigen project en uitvoering